Veilig werken met de verreiker

De verreiker is een van de belangrijkste hulpmiddelen om het laden en lossen op de bouwplaats efficiënt te laten verlopen. De gebruiker dient hierbij wel rekening te houden met de ondergrond en stabiliteit.

Direct inschrijven

Voor wie?

Beginnende en gevorderde gebruikers van een verreiker.

Resultaat

De cursist beheerst de basisvaardigheden voor het veilig gebruik van de verreiker en kan zo nodig de gebruiker (klant) de juiste gebruikers- en veiligheidsinstructies geven.

Examen

Na afloop wordt een erkend examen afgenomen.

Inhoud van de Cursus

Wet- en regelgeving, Algemene bepalingen m.b.t. het systeem (keuring etc.), Technische basiskennis van het systeem, Bediening en veiligheidsaspecten, Veilig aanslaan van lasten, Preventieve controle en onderhoud, Bediening, Manoeuvreren, Opladen en lossen van de verreiker op de vrachtauto

Kosten: € 225,00 p.p. (ex BTW)

De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 17,10 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)
Direct inschrijven

Reserveer nu online een plek bij u in de buurt

Helaas staat er geen evenement gepland voor deze opleiding, dat betekent niet dat deze er niet kan komen! Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de video

Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Henry Huijsmans
Meer weten? vraag het
Henry Huijsmans
adviseur opleiden
Contact opnemen

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?