Op zoek naar een toffe vacature in regio Nieuwegein?

Zoek niet verder, Logistic Force heeft Jouw Betere Baan. Of het nu is als logistiek medewerker, chauffeur winkeldistributie of heftruckchauffeur, we hebben het allemaal onder één dak. Vertel ons wat jouw ambities zijn en wij gaan op zoek naar de baan die daar precies bij past. Opleiding nodig? Ook dat regelen we makkelijk en snel bij Logistic Force.

  • Meer dan 50 vacatures in Nieuwegein en omgeving
  • Een eigen leslokaal, waar bijvoorbeeld Code 95 nascholing kan worden gevolgd
  • Al ruim 15 jaar expert in transport en logistiek
  • Altijd een persoonlijk aanspreekpunt
  • Werken en leren op één plek
Gefilterd op:

Filters

Type

Hoeveel uur?

Profiel

Certificaten

Rijbewijs

Opleidingsniveaus

Niet gevonden wat je zocht?

Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen paniek! Neem contact op met Logistic Force Nieuwegein. Samen gaan we op zoek naar Jouw Betere Baan.

Logistic Force Nieuwegein

Op zoek naar een vaste baan op HBO- of WO-niveau?

Neem contact op met Logistic Force Recruitment. Zij zijn experts in het verbinden van professionals aan bedrijven in de transport en logistiek.

Recruitment

Dé opleider in transport en logistiek

Heb jij een mooie vacature gevonden, maar nog niet het juiste papiertje op zak? No problemo! Logistic Force heeft een veelzijdig opleidingsaanbod. Van Code 95 nascholing en een taalopleiding, tot rijbewijzen C en D.

Opleidingen

Logistic Force ondersteunt mensen bij het pakken van de regie over hun eigen loopbaanontwikkeling. Wij geloven dat je met een passende baan, uitzicht op een vast contract, een opleiding, een taalles, begeleidingsgesprekken of bijvoorbeeld een budgetcoach het onmogelijke mogelijk kan maken. Met vacatures en opleidingen voor reachtruckchauffeurs en vrachtwagenchauffeurs, maar ook voor logistiekelingen en personenvervoerders, is er altijd een vacature die bij jou past. Neem contact op met onze vestiging en ontdek alle mogelijkheden in Nieuwegein, , Utrecht, Ijsselstijn, Houten, De Bilt, Maarssen, Woerden, Vianen en meer!