Op zoek naar een toffe baan in regio Eindhoven?

Zoek niet verder, Logistic Force heeft Jouw Betere Baan. Of het nu gaat over werk als logistiek medewerker, chauffeur winkeldistributie of heftruckchauffeur, Logistic Force heeft alles onder één dak. Vertel ons wat jouw ambities zijn en wij gaan op zoek naar de baan die daar bij past.

Eindhoven centraal
Gefilterd op:

Filters

Type

Hoeveel uur?

Certificaat

Rijbewijs

Opleidingsniveau

Niet gevonden wat je zocht?

Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen paniek! Neem contact op met de Logistic Force vestiging bij jou in de buurt. Samen gaan we op zoek naar Jouw Betere Baan.

Ik zoek mijn droombaan!

Op zoek naar een vaste baan op HBO- of WO-niveau?

Neem contact op met Logistic Force Recruitment. Wij zijn experts in het verbinden van professionals aan bedrijven in de transport en logistiek.

Recruitment

Dé opleider in transport en logistiek

Heb jij een mooie vacature gevonden, maar nog niet het juiste papiertje op zak? No problemo! Logistic Force heeft een veelzijdig opleidingsaanbod. Van Code 95 nascholing en een taalopleiding, tot rijbewijzen C en D.

Opleidingen

Logistic Force ondersteunt arbeidskrachten bij de regie over hun eigen loopbaanontwikkeling. Wij geloven dat je met een passende baan, uitzicht op een vast contract, een opleiding, een taalles, begeleidingsgesprekken of bijvoorbeeld een budgetcoach het onmogelijke mogelijk kan maken. Met vacatures en opleidingen voor reachtruckchauffeurs en vrachtwagenchauffeurs, maar ook voor logistiekelingen en personenvervoerders, is er altijd een vacature die bij jou past. Neem contact op met onze vestiging en ontdek alle mogelijkheden in Eindhoven, Veldhoven, Best, Oirschot, Son, Breugel, Helmond, Mierlo, Geldrop, Heeze, Waalre, Aalst, Nuenen en meer!