Wij verbinden jouw bedrijf met de beste professional

Hoe wij werken:

Kennismaken

De juiste kandidaat op de juiste positie maakt het verschil, voor werkgever en werknemer. De recruitmentafdeling van Logistic Force verbindt met kracht en helpt werkgevers binnen transport, logistiek en productie bij het vinden de de geschikte kandidaat. Dit doen we voor midden- en hoger kaderfuncties.

Wie zijn wij

Duidelijke tarieven

Waar ben naar op zoek? Wat zijn de ambities van de organisatie? Welke uitdagingen ligger er? Welk profiel sluit hierbij aan? De antwoorden op deze vragen zijn het vertrekpunt van de zoektocht naar de ideale kandidaat. Wij vertellen je transparant hoe we te werk gaan en wat het bijbehorende tarief is.

Typering vacatures

Aan wat voor functies moet je denken? Wij beschikken over een professioneel netwerk van kandidaten en bemiddelen graag voor o.a. transportplanner, transportmanager, expeditiechef, customer service manager of supply chain manager.

Neem contact met ons op

Voorstellen

Wanneer wij één of meerdere geschikte kandidaten hebben gevonden en persoonlijk hebben gesproken, stellen wij ze graag aan je voor.

Resultaat

Is de klik er van beide kanten? Mooi, dan hebben we een win-win situatie gerealiseerd voor alle betrokken partijen en hebben jullie een nieuwe professional in je team!

Wie zijn wij

Hans Moens

Manager Recruitment

Annemarieke Wilkens- Roef

Recruiter

Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden!

 

Contact

VIA Logistics Professionals

Met de overname van VIA Logistics Professionals in april 2024 biedt Logistic Force diensten voor hoogopgeleiden in supply chain en logistiek. VIA levert diensten rond werving & selectie, detachering, zzp-bemiddeling en het faciliteren van opleidingstrajecten.

Ik wil meer informatie

 

Logo VIA