Logistic Force Recruitment

Als professioneel dienstverlener in flexibele arbeid brengt Logistic Force al jaren vraag en aanbod in de transport- en logistieke sector bij elkaar. En met succes! Door onze brede branchekennis op operationeel niveau, hebben wij praktisch inzicht weten te verwerven in het altijd dynamische werkgebied. Daardoor kunnen wij actief meedenken en onze klanten - zowel werkgevers als werknemers - begeleiden in hun zoektocht, zodat de juiste persoon bij de juiste baan terechtkomt.

U kunt bij Logistic Force Recruitment terecht voor werving en selectie voor midden- en hoger kader functies in de sector Transport en Logistiek, zoals transportplanner, productieleider, warehousemanager en supply chain manager. Wij bieden ook onze gespecialiseerde expertise aan voor functies in de scheepvaart-, luchtvracht- en transportsector. Heeft u functies zoals cargadoor, stuwadoor, declarant of expediteur vacant? Wij brengen u in contact met de ideale kandidaat. Wij zijn zowel in Nederland als België actief.

Naast werving en selectie biedt Logistic Force HRM totaaloplossingen en ondersteuning op het gebied van personeelsvraagstukken, zowel op structurele als tijdelijke basis. Van ondersteuning van uw professionals tot aan uitbesteding van het voeren van personeelsbeleid en van contractuele en juridische vraagstukken rondom personeel tot aan conflictbeheersing en assessments.

Waarom kiest u voor Recruitment via Logistic Force?

Profiteer van de voordelen die Logistic Force Recruitment u kan bieden. Omdat al onze medewerkers arbeidservaring hebben opgedaan in de logistieke sector, weten wij exact wat de logistieke functies inhouden. Deze ervaring wordt gebruikt om samen met u een functieprofiel te definiëren om vervolgens de ideale kandidaat aan te bieden. Onze werkwijze is vergelijkbaar met die van andere recruitmentbureaus, maar wat ons onderscheidt, is onze jarenlange praktijkervaring in de branche, een aantrekkelijke wervingsfee en onze flexibiliteit. Bovendien kunnen wij door ons brede netwerk vaak snel geschikte kandidaten aan u voorstellen.

Angela Quirijnen

Wilt u meer weten over recruitment binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur recruitment

Angela Quirijnen

Contact opnemen

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Chat // Kunnen wij u helpen?