Logistic Force Recruitment

Zoek in al onze vacatures

Logistic Force Recruitment verbindt toptalent met werkgevers voor vaste banen op MBO+, HBO en WO-niveau in de sectoren Transport, Logistiek en Productie.

Het vinden van een nieuwe baan is een uitdagende stap.

  • Wat is voor mij de beste stap?
  • Bij welk bedrijf kom ik met mijn ervaring en competenties het beste tot mijn recht?

Hierbij maak je liever geen misstap! Het team van Logistic Force Recruitment helpt je verder en verbindt professionals binnen de transport, logistiek en productie (MBO+ / HBO / WO-niveau) met bedrijven die op zoek zijn naar een kandidaat.

Voorbeelden van functies zijn: transportplanner, expeditiechef, supply chain manager, transportmanager, customer service manager.

We hebben een groot netwerk en weten waar voor jou mogelijk de volgende uitdaging wacht. Dit kan bij één van de werkgevers zijn uit onze openbare vacatures maar ook bij een werkgever die een vacature ‘stil’ bij ons heeft uitgezet.

We spreken jouw taal omdat we zelf op verschillende logistieke functies werkzaam zijn geweest zoals; transportmanager, data analist, warehousemanager, recruiter zowel nationaal als internationaal.

Iedere organisatie, en iedere kandidaat is uniek en de juiste persoon op de juiste plek maakt echt het verschil, voor werkgever én werknemer.

Benieuwd hoe wij werken?

Benieuwd wat we voor jou als werkgever kunnen betekenen?

Mieke van Nieuwenhoven

Wilt u meer weten over recruitment binnen uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze adviseur recruitment

Mieke van Nieuwenhoven

Contact opnemen

Meest populaire vacatures

Bekijk en zoek in al onze vacatures

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?