Wij verbinden jou met bedrijven die op zoek 
zijn naar een nieuwe collega

Hoe wij werken:

Vind je ideale baan

Staat jouw ideale baan tussen de vacatures? Mooi! Tijd om te solliciteren. Ben je op zoek maar staat de ideale vacature er (op dit moment) niet bij? Stuur je cv met motivatie naar recruit@logisticforce.nl. Is je LinkedIn profiel goed gevuld en up-to-date? Dan is een linkje naar dit profiel ook prima. Je ontvangt altijd een antwoord terug.

Bekijk al onze vacatures

Persoonlijke kennismaking

Kunnen we jou helpen met het vinden van jouw droombaan? Wanneer we denken van wel, maken wij graag kennis met je. Dit doen we bij voorkeur persoonlijk. Wat zijn jouw drijfveren? Wat zoek je in een nieuwe functie? Mocht het niet direct tot een match leiden, dan houden we je graag op de hoogte voor een volgende kans.

Wie zijn wij

Wij stellen je voor

De kennismaking was voor beide kanten geslaagd. Fijn! En nu? Na het gesprek zetten we op papier waarom wij denken dat jij past bij de functie van de opdrachtgever. We gaan je referenties na en stellen je voor bij de opdrachtgever.

Sollicitatiegesprek

Is de opdrachtgever net zo enthousiast als wij dat zijn? Dan word je uitgenodigd om op gesprek te komen. We geven je nog wat tips mee zodat je goed voorbereid bent en met een goed gevoel op gesprek gaat.

Je nieuwe baan!

Hopelijk klikt het vanuit beide kanten en hebben we je succesvol kunnen ondersteunen in het vinden van jouw nieuwe baan.

Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

 

Contact
Valentyna voor Daveny & Jessie

Wie zijn wij

Hans Moens

Manager Recruitment

Annemarieke Wilkens- Roef

Recruiter

Voor hoogopgeleide professionals in supply chain en logistiek

Met de overname van VIA Logistics Professionals in april 2024, biedt Logistic Force via dit label diensten rond werving & selectie, detachering, zzp-bemiddeling en opleidingstrajecten voor professionals in supply chain en logistiek.

VIA Logistics Professionals