• Course

Bedrijfshulpverlener BHV

Een bedrijfshulpverlener zorgt ervoor dat de veiligheid binnen het bedrijf wordt gewaarborgd. Het organiseren van bedrijfshulpverlening is in iedere organisatie verplicht gesteld. Waar een EHBO-opleiding zich voornamelijk richt op de persoon en eventueel letsel, is een BHV-opleiding wat breder getrokken. Een goede BHV-organisatie voorkomt, beperkt en/of bestrijdt schade en/of letsel op de werkvloer bij incidenten. Met de Bedrijfshulpverlener opleiding van Logistic Force leert de cursist hoe te handelen bij allerlei soorten (bedrijfs)ongevallen én ontvangt hij/zij het Bedrijfshulpverlener-certificaat.

  • Amount of days: 1
  • Amount of hours code 95: 7
  • Kosten: € 210 p.p. (excl. BTW)

Training by real professionals

Wij werken met échte vakdocenten uit de praktijk. Dat maakt dat de lessen (zowel theoretische als praktische lessen) gevuld worden met echte en herkenbare situaties uit de praktijk. Cursisten ervaren onze opleidingen hierdoor als boeiend en interessant.

What does the training look like?

De BHV-opleiding bevat alle onderwerpen die een belangrijke rol spelen bij de veiligheid in en om het bedrijf of onderweg. De cursist leert onder andere over alarmering, ontruiming, reanimeren, werken met een brandblusser en levensreddende handelingen.

Who is this training for?

Voor iedereen die onderweg of binnen het bedrijf de rol van bedrijfshulpverlener (BHV’er) gaat vervullen.

What is the result?

Na het afronden van de opleiding is de cursist één jaar bevoegd BHV’er. Bij het halen van de opleiding krijgt de cursist het Bedrijfshulpverlener-certificaat als bewijs van deelname.

What can I do with this certificate?

Het volgen van een opleiding versterkt natuurlijk jouw positie op de arbeidsmarkt. En reken er maar op dat de banen voor het oprapen liggen zodra je de juiste papieren op zak hebt.

Wist je dat Logistic Force jou ook kan helpen bij het zoeken naar een nieuwe baan? We hebben een enorm aanbod aan verschillende banen in de transport, logistiek, bus én verhuis-sector. Benieuwd naar de toffe banen die je kunt scoren met deze opleiding?

Bekijk vacatures die interessant zijn als je dit certificaat hebt

Choose your desired location and book this training.

  • courses available
  • Full - Sign up for the queue
  • On request

Still available

Book
Unfortunately, this course is already full. Do you want to be on the waiting list? Then enter your details here.

"*" oznacza pola wymagane

Hidden
Hidden
Hidden
To pole jest używane do walidacji i powinno pozostać niezmienione.
Want to go to another location?

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te plaatsen voor deze opleiding.

"*" oznacza pola wymagane

Hidden
Hidden
To pole jest używane do walidacji i powinno pozostać niezmienione.

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te plaatsen voor deze opleiding.

"*" oznacza pola wymagane

Hidden
Hidden
To pole jest używane do walidacji i powinno pozostać niezmienione.

Opleidingen op maat voor jouw organisatie

Deze opleiding bieden wij ook op maat aan. Wil je meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of

Neem contact met ons op

Price information

Deze prijs is exclusief btw, CCV registratiekosten á €22,50 p.p.p.d. en indien SOOB van toepassing is €35,- toeslag voor leermiddelen en examen (indien een examen vereist is).

SOOB information

SOOB staat voor Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer. Het is een fonds dat is opgericht om de scholing en ontwikkeling van werknemers in de transport en logistiek te bevorderen. SOOB-subsidie is en financiële ondersteuning die beschikbaar is voor werkgevers in deze sector om te investeren in opleidingen en cursussen voor hun personeel. De subsidie wordt dus aangevraagd door de werkgever en niet door de werknemer. Meer info? Bekijk onze handige tips voor werkgevers of werknemers.