• Course

Actualisering Kennis Vakbekwaamheid Chauffeur

Theo van Dongen

De transportwereld staat niet stil. Daarom is het van belang dat de kennis van beroepschauffeurs up-to-date blijft. De weg is de werkvloer van beroepschauffeurs, waardoor het bijhouden van ontwikkelingen van deze ‘werkvloer’ van groot belang is. De Code 95 opleiding ‘Actualisering Kennis Vakbekwaamheid Chauffeur’ van Logistic Force zorgt voor een kennisupdate van beroepschauffeurs, zodat hij of zij veilig de weg op kan (blijven) gaan. De opleiding is geschikt voor zowel beginnende als ervaren beroepschauffeurs. Uiteraard wordt de inhoud aangepast aan de laatste nieuwe ontwikkelingen.

  • Amount of days: 1
  • Amount of hours code 95: 7
  • Kosten: € 170 p.p. (excl. BTW)

Training by real professionals

Wij werken met échte vakdocenten uit de praktijk. Dat maakt dat de lessen (zowel theoretische als praktische lessen) gevuld worden met echte en herkenbare situaties uit de praktijk. Cursisten ervaren onze opleidingen hierdoor als boeiend en interessant.

What does the training look like?

Tijdens deze eendaagse opleiding gaat de chauffeur kennis opdoen over verschillende belangrijke onderwerpen, waar beroepschauffeurs mee in aanraking (kunnen) komen. Zo komen onderwerpen als voertuig en veiligheid, verkeer, wet- en regelgeving, andere weggebruikers en de effecten van alcohol en drugs aan bod. De opleiding is ook als e-learning te volgen.

Who is this training for?

De opleiding ‘Actualisering Kennis Vakbekwaamheid Chauffeur’ is bedoeld voor beroepschauffeurs met een geldig C, CE, D of DE-rijbewijs.

What is the result?

Na het afronden van de opleiding is de kennis van de chauffeur weer up-to-date. De chauffeur mag voor het volgen van deze opleiding 7 uur Code 95 bijschrijven. Er wordt bij deze opleiding geen examen afgenomen. De chauffeur ontvangt een bewijs van deelname van Logistic Force.

What can I do with this certificate?

Het volgen van een opleiding versterkt natuurlijk jouw positie op de arbeidsmarkt. En reken er maar op dat de banen voor het oprapen liggen zodra je de juiste papieren op zak hebt.

Wist je dat Logistic Force jou ook kan helpen bij het zoeken naar een nieuwe baan? We hebben een enorm aanbod aan verschillende banen in de transport, logistiek, bus én verhuis-sector. Benieuwd naar de toffe banen die je kunt scoren met deze opleiding?

Bekijk vacatures die interessant zijn als je dit certificaat hebt

Choose your desired location and book this training.

  • courses available
  • Full - Sign up for the queue
  • On request

Still available

Book
Unfortunately, this course is already full. Do you want to be on the waiting list? Then enter your details here.

"*" oznacza pola wymagane

Hidden
Hidden
Hidden
To pole jest używane do walidacji i powinno pozostać niezmienione.
Want to go to another location?

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te plaatsen voor deze opleiding.

"*" oznacza pola wymagane

Hidden
Hidden
To pole jest używane do walidacji i powinno pozostać niezmienione.

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te plaatsen voor deze opleiding.

"*" oznacza pola wymagane

Hidden
Hidden
To pole jest używane do walidacji i powinno pozostać niezmienione.

Opleidingen op maat voor jouw organisatie

Deze opleiding bieden wij ook op maat aan. Wil je meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of

Neem contact met ons op

Price information

Deze prijs is exclusief btw, CCV registratiekosten á €22,50 p.p.p.d. en indien SOOB van toepassing is €35,- toeslag voor leermiddelen en examen (indien een examen vereist is).

SOOB information

SOOB staat voor Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer. Het is een fonds dat is opgericht om de scholing en ontwikkeling van werknemers in de transport en logistiek te bevorderen. SOOB-subsidie is en financiële ondersteuning die beschikbaar is voor werkgevers in deze sector om te investeren in opleidingen en cursussen voor hun personeel. De subsidie wordt dus aangevraagd door de werkgever en niet door de werknemer. Meer info? Bekijk onze handige tips voor werkgevers of werknemers.