Logistic Force Recruitment

Het is fijn om te weten met wie je te maken hebt. Het team van Logistic Force Recruitment is een team dat bestaat uit 4 full-time specialisten.

We zijn zelf werkzaam geweest op verschillende logistieke functies zoals; transportmanager, data analist, warehousemanager, recruiter, zowel nationaal als internationaal. We spreken dus dezelfde taal en kennen de branche als geen ander! We stellen ons graag aan je voor.


Hans Moens, Partner / Recruiter

Ik ben Hans Moens en mede eigenaar van Logistic Force Recruitment. Samen met mijn teamleden, en ieder met zijn of haar eigen vakkundigheid, vullen wij elkaar aan. Vele kandidaten hebben de afgelopen 3 jaar hun veelal vaste baan via Logistic Force Recruitment gevonden. Door zorgvuldig de juiste match te realiseren zijn wij in staat om een duurzame relatie op te bouwen met onze kandidaten van vandaag die onze opdrachtgevers van morgen worden.

Ook benieuwd naar mijn werkervaring? Kijk even op LinkedIn.


Annemarieke Wilkens-Roef, Recruiter

Recruiter: Mensen en wat ze drijft. Mensen verbinden. Dat is de rode draad in mijn loopbaan als arbeidsbemiddelaar. Vanuit mijn ervaring heb ik een scherpe kijk op wie elkaar versterken. Ik zie vaak geweldige dingen gebeuren als de juiste mensen gaan samenwerken. Iedere dag ga ik met veel plezier de uitdaging aan om in die steeds krapper wordende en constant veranderende arbeidsmarkt van nu tóch dat talent te vinden dat de organisatie versterkt. 

Consultant: Ik ben resultaatgericht en hands-on. Heb een duidelijke visie op de bijdrage van recruitment aan de strategie van de onderneming. Ik sta voor een zakelijke aanpak met een menselijke factor.

Coach: Solliciteren doe je niet dagelijks. Met tips en tricks bereid ik kandidaten voor op een kennismaking bij de nieuwe werkgever.

Ook benieuwd naar mijn werkervaring? Kijk even op LinkedIn.

Je hebt nu hopelijk een goed beeld wie wij zijn. Contact opnemen? 

Logistic Force Recruitment
Heraclesstraat 6
5048 CG Tilburg
E: recruit@logisticforce.nl
T: 013 - 744 00 99

Hans Moens

Manager Recruitment

Annemarieke Wilkens- Roef

Recruiter

Cindy Visser

Recruiter

Cheyenne Jacobs

Administratief Medewerker