Visie/missie/ambitie

Wij willen richting geven aan de toenemende behoefte aan flexibiliteit en ontwikkeling van medewerkers om ook in de toekomst de sector van voldoende gemotiveerde medewerkers te kunnen voorzien. Vanuit de overtuiging “Delen is vermenigvuldigen” voegen wij waarde toe aan onze medewerkers, klanten en aan de maatschappij als geheel.

Dit doen wij door:

  • Te groeien (groeiscenario van 40% per jaar, ambitie om door te groeien als marktspecialist en daarmee marktleider te worden in de sector)
  • Onze diensten verder te professionaliseren
  • De relatie met onze klanten op een unieke manier uit te bouwen
  • Onze partners en medewerkers het vertrouwen te gunnen dat ze verdienen en ze hierdoor stimuleren het beste uit zichzelf te halen
  • Samen met klanten continue te blijven innoveren om maximaal in te kunnen spelen op de klantbehoefte en hierdoor een voorsprong blijven houden op de rest van het speelveld

Wat maakt ons uniek?

Onze interne organisatie (partnermodel) en brede branchekennis op operationeel niveau maken dat wij een collega zijn uit de Transport & Logistiek die de klant écht begrijpt.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?