Organisatiestructuur

Logistic Force laat zich niet vangen in strikte organisatiemodellen of gedateerde structuren. Onze organisatie kenmerkt zich door:

  • Partnermodel*
  • Kleine, regionale cellen
  • Platte organisatie met specialismen
  • Iedereen vergaart kennis en deelt deze
  • Hierdoor vele specialisten op meerdere vlakken

Deze vernieuwende en energieke manier van organiseren heeft zijn effect bewezen: Logistic Force won in 2015 een FD Gouden Gazelle en de High Growth Awards voor beste groeibedrijf in de Regio Zuid-Nederland. Wat klein begon, is nu een bedrijf met de ambitie om door te groeien naar een organisatie met vierduizend medewerkers en een omzet van tweehonderd miljoen euro.

*Logistic Force werkt met een partnermodel waarbij het ondernemerschap laag in de organisatie ligt.

Er zijn 5 hoofdvestigingen met ieder 2 partners die mede-eigenaar zijn. De 5 hoofdvestigingen kunnen landelijk gebruikmaken van de diensten van Logistic Force Academy en Logistic Force Recruitment waarin ook één partner zit. De partners krijgen landelijk ondersteuning vanuit Logistic Force Payroll dat tevens als serviceorganisatie voor de groep fungeert. Het motto in de bedrijfsvoering is: ‘Decentraal wat kan, centraal wat moet’. De 5 hoofdvestigingen starten nieuwe vestigingen vanuit hetzelfde organisatieprincipe. In totaal hebben we op dit moment 16 vestigingen in Nederland.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?