De handtekeningen zijn gezet; nu is het echt!

Dat Logistic Force shirt-sponsor van het Willem II uit-tenue is geworden zal je niet ontgaan zijn. Wat wel leuk is om te melden: de handtekeningen onder het sponsorcontract zijn gezet! Nu is het dus écht officieel.

Vandaag kregen we in Tilburg hoog bezoek! Kersverse algemeen directeur van Willem II Martin van Geel stond om 12 uur op de stoep met een sponsorcontract, 2 ingelijste shirts en een fles bubbels.

Doordat van Geel pas een week begonnen/terug is bij Willem II, heeft hij zelf nog niet veel meegekregen van onze partnerschap. Des te leuker dus dat hij persoonlijk even langskwam om zijn interesse in Logistic Force te tonen en samen eens informeel te sparren over vraagstukken zowel binnen de voetballerij als binnen onze eigen branche.

En hoe gezellig dat ook was, er zat ook nog een serieus aspect aan het bezoek: er moesten namelijk nog wat krabbels gezet worden onder het sponsorcontract. Nadat deze formaliteit geklaard was overhandigde van Geel het ingelijste uit-shirt aan Patrick Villevoye (eigenaar Logistic Force). Ook was er gedacht aan een shirt voor Patrick's vader Leo. Leo is al van jongs af aan trouw supporter van de tricolores en kent Martin van Geel nog persoonlijk van voor zijn tijd als prof voetballer.

Nieuwe uit-shirt trapt het seizoen af

Op vrijdag 2 augustus wordt de allereerste wedstrijd van het eredivisie-seizoen 2019-2020 gespeeld tussen PEC Zwolle en Willem II. Vanaf de eerste wedstrijd zal het Logistic Force logo al schitteren op het uit-shirt van Willem II wanneer zij naar Zwolle afreizen. Verder worden er op die dag geen eredivisie-wedstrijden gespeeld. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Willem II in het nieuwe shirt in actie te zien!

Mocht je het gemist hebben

Als je nou écht onder een steen hebt geleefd de afgelopen weken dan denk je misschien: huh?! sponsorcontract? Inderdaad, voor ten minste één seizoen zal het Logistic Force logo zichtbaar zijn op de achterzijde van het uit-shirt van Willem II. Om dat bekend te maken hebben we toffe video geschoten met aanvoerder Jordens Peters, naar zijn woorden konden wij zijn rug op! Geregeld!


« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?