Van Ping Pong tot de bloemencorso in Zundert, LF Breda op pad!

Afgelopen zaterdag organiseerde Buurtschap 't Kapelleke uit Zundert een bingo-avond om geld in te zamelen voor het Bloemencorso dat plaatsvindt op 3 & 4 september 2017. Logistic Force Breda sponsorde voor deze bingo de hoofdprijs, een ballonvaart voor twee personen.

''Wij worden telkens weer geraakt door de passie en saamhorigheid van het Buurtschap in aanloop naar het Bloemencorso. De wijze waarop zij met zoveel mensen zo positief samenwerken is in onze beleving prijzenswaardig'' aldus Jack in 't Veld, partner van Logistic Force Breda.

De ballonvaart ging uiteindelijk naar Mathieu Bartels. Gefeliciteerd!

Het was een druk weekend want de mannen van tafeltennisteam 8 van T.T.V. Belcrum uit Breda (ook gesponsord door Logistic Force Breda) konden vrijdagavond kampioen worden. Hiervoor moesten ze wel 10 potjes op rij winnen. Uiteindelijk werd het 9-1 waardoor zij op 1 punt na het kampioenschap zijn misgelopen.

''Ondanks het mislopen van het kampioenschap zijn wij als Logistic Force Breda trots op hun prestatie van de gehele competitie waarin zij op een waardige en sportieve wijze onze naam hebben gedragen. Wij wensen hen dan ook weer veel succes in het volgende seizoen, waar wij als trotse sponsor aan verbonden blijven''.


« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?