Taal is key voor succesvolle integratie arbeidsmigrant!

Afgelopen zaterdag was het volle bak bij Logistic Force Tilburg. Maar liefst 60 flexkrachten van LF Flex hadden hun eerste les Nederlands voor beginners. Wat een enthousiasme en hoe belangrijk voor een succesvolle integratie op de werkvloer en in Nederland.

LF Flex is de gespecialiseerde tak binnen Logistic Force die arbeidsmigranten (veelal van Poolse afkomst) begeleid naar werk. LF Flex richt zich op arbeidsmigranten die zelfstandig woonachtig zijn in Nederland. Meestal zijn dit toppers die een tweede stap op de werkvloer maken in Nederland en waarvan het verblijf een meer permanent karakter heeft gekregen.  

Communicatie is de sleutel tot succes. 
‘Taal is een belangrijke factor voor de integratie in Nederland maar ook zeker voor integratie op de werkvloer’, aldus Maja Antas manager LF Flex. Om deze reden organiseert LF Flex samen met UTP deze taalcursus voor Nederpolen. 

In de lessen wordt logischerwijs aandacht besteedt aan het lezen, schrijven en spreken van de Nederlandse taal, maar ook het leren en begrijpen van Nederlandse gewoontes komt aan bod. Een taalcursus duurt 12 weken en wordt op verschillende instapniveaus gegeven. Na 12 weken heeft de Nederpool een goede basis Nederlands en een mooi diploma. Naast taalcursussen biedt LF Flex ook opleidingen aan in het pools voor intern transport zoals het behalen van het hef- of reachtruckcertificaat. 

Interesse in een opleiding? Neem contact op met Maja Antes!
Maja@logisticforce.nl
https://www.lfflex.nl

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?