Succesverhaaltje: Piotr, de kersverse kraanmachinist

Afgelopen vrijdag hebben wij Piotr zijn certificaat Machinist Mobiele Kraan uit mogen reiken!

"Zo speciaal is dat toch niet?!", hoor ik u denken. Wij denken dus van wel en we zullen je vertellen waarom! 

Piotr zijn naam verraad het al een beetje, maar Piotr komt dus uit Polen. In Polen had hij zijn kraan-papieren al maar toen hij naar Nederland kwam, bleken deze papieren hier niet geldig, flink balen dus! Al sinds 2010 is Piotr als vrachtwagenchuaffeur werkzaam voor onze vestiging in Tilburg. Daar is hij erg goed in en daar waren we ook erg tevreden over! Maar toch bleven kranen een zwakke plek van Piotr en samen zijn we gaan kijken of we deze droom konden gaan verwezenlijken. En dat is dus gelukt!

Piotr is met vlag en wimpel geslaagd voor zijn certificaat Machinist Mobiele Kraan én daarmee heeft hij gelijk een vast contract bij M.J. van Riel kunnen scoren! Wat dit behaalde succes nog nét iets bijzonderder maakt is dat Piotr de hele opleiding in het Nederlands heeft weten te voltooien. Wij zijn natuurlijk enorm trots op Piotr, zo trots dat we het niet konden laten even langs te gaan om hem persoonlijk te feliciteren én te bedanken voor de afgelopen jaren.

Hieronder de beelden:


Nog veel veilige kilometers op de mobiele kraan gewenst Piotr!

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?