Samenwerking DAF en Logistic Force Academy verlengt

Na een succesvol 2016, is de samenwerking tussen DAF en Logistic Force Academy, ook in 2017 weer verlengt.

Logistic Force Academy is één van de DAF Partners die door de DAF Driver Academy opgeleid zijn om een goede DAF Driver Training te verzorgen. Het volgen van een Driver training vermindert de kans op schades, vergroot de veiligheid op de weg en vermindert het brandstofverbruik en de operationele kosten. Het kan dus leiden tot een veelvoudige kostenbesparing.

Met de DAF-rijstijl training leert iedere chauffeur op korte termijn gemiddeld 5 tot 10 procent zuiniger te rijden. In de praktijk leidt dit doorgaans tot een blijvende brandstofbesparing van 3 tot 5 procent. Dat is dus pure winst voor uw onderneming en een schoner milieu door reductie van CO2-uitstoot.

Bij aankoop van een DAF Euro 6 (CF, XF of LF) ontvangt u een voucher ter waarde van € 350,- voor het volgen van een DAF Driver Training (Code 95) bij een van de EcoDrive Partners. Deze training bestaat uit een rijstijltraining 'Het Nieuwe Rijden' (HNR) van 7 uur praktijk.

Voordelen voucher Het Nieuw Rijden Code 95:
* U ontvangt bij de levering van uw DAF Truck een voucher voor een kosteloze trainingsdag ter waarde van € 350.
* De rijstijltraining valt onder de training Het Nieuwe Rijden (HNR) Code 95, geldend voor 7 uur praktijk.
* Uitsluitend de afmeldingskosten komen voor uw rekening (wettelijke regeling).
* De voucher is geldig voor 1 persoon en geldig tot zes maanden na aflevering van uw voertuig.

daf-partners-eco-drive-training-voucher-2-640-20170221133023.jpg

Heeft een voucher ontvangen en wilt u deze graag inleveren? Neem contact op met Logistic Force Academy voor de mogelijkheden: info@lfacademy.nl.

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?