Samen bereiken we meer

Sectorplan West-Brabant heeft in samenwerking met onder andere Logistic Force Roosendaal al meer dan 150 werkzoekende en zij-instromers de kans geboden om zich te laten bij- of omscholen. Deze mensen hebben daardoor een baan kunnen vinden in de logistiek of techniek waardoor er meer slagkracht komt in West-Brabant.

Doordat bedrijven, werknemers en opleiders hun krachten bundelen vanuit het Sectorplan West-Brabant kunnen zij goede en gemotiveerde chauffeurs opleiden. Op 2 februari 2017 zijn betrokken bedrijven, opleiders, partners en werknemers bij elkaar gekomen op Breda International Airport om de mijlpaal van 150 bij- of omgeschoolde werknemers te vieren. Uiteindelijk is het doel om er voor te zorgen dat eind 2017, ruim 300 kandidaten een mooie nieuwe functie hebben in de logistiek en techniek sector en daarmee invulling geven aan de moeilijk vervulbare vacatures in West-Brabant.

Anita Verhage is één van de gemotiveerde kandidaten die Logistic Force Roosendaal heeft opgeleid naar volwaardig vrachtwagen chauffeuse. Wij zijn dan ook erg trots op dat Anita haar droom via ons heeft kunnen waarmaken. Bekijk hier onder haar verhaal.

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?