Onthulling resultaten NCO 2016 op Transport Compleet

Vandaag heeft op de stand van Logistic Force tijdens het Transport Compleet in Gorinchem de officiële onthulling van het Nationaal Chauffeurs Onderzoek 2016 plaatsgevonden.

Al een aantal maanden zijn de nederlandse vrachtwagenchauffeurs ondervraagd over trends, veranderingen in de branch en vooral de ergernissen waar zij dagelijks mee te maken hebben. Al deze bevindingen zijn gebundeld in een mooi visueel opgemaakte infographic die is te vinden bij het volledige artikel over het Nationaal Chauffeurs Onderzoek 2016.

Op de vakbeurs in Gorinchem maakte Logistic Force gebruik van de gelegenheid om de resultaten naar buiten te brengen. Het was gezellig druk op de stand en ook de pers was in overvloed aanwezig om de onthulling bij te wonen. Oud verkeersofficier van justitie Koos Spee was ook aanwezig om de top 5 ergernissen onder vrachtwagenchauffeurs te presenteren en vervolgens zijn visie daarop te geven.

In de aanloop naar de onthulling is Maxim Hartman op pad gegaan om te pijlen bij de nederlandse vrachtwagenchauffeurs waar zij zich zo aan ergeren tijdens hun werk. Dit alles natuurlijk zoals alleen Maxim dat kan, met een knipoog maar wel met een serieuze ondertoon. Ook de video hiervan is te vinden bij het volledige artikel.

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?