Nieuwe vestiging: Logistic Force Nijmegen!

HR-dienstverlener Logistic Force en uitzendbureau Midflex slaan de handen ineen. Vanaf 1 mei 2016 starten we samen Logistic Force Nijmegen.

Door samen aan de slag te gaan, zijn we nog beter in staat om de lokale logistieke markt in Nijmegen en omgeving te bedienen. Vincent Versteeg treedt in dienst als vestigingsmanager van Logistic Force Nijmegen en blijft dus een vertrouwd gezicht voor de relaties van Midflex. Marlies van Tilburg nu werkzaam bij Logistic Force Tiel maakt het team Nijmegen compleet als bemiddelings- coördinator.

Max van den Boogaard van Logistic Force is blij met deze stap: “Er komen twee vaste, vertrouwde gezichten op een nieuwe en eigen locatie in Nijmegen. Vincent heeft veel kennis van de regio en spreekt samen met Marlies de taal van onze doelgroep. Logistic Force brengt een stevige backoffice mee en biedt tal van extra kansen waaronder bijvoorbeeld de goede opleidingsmogelijkheden. Dit is een win-win- situatie voor al onze relaties.”

Ook Vincent Versteeg is opgetogen over de toekomst: “Vooral op het gebied van scholing hebben wij onze mensen en klanten straks meer te bieden. We blijven gewoon werken met onze eigen mensen voor onze vaste klanten, maar de samenwerking biedt meer fexibiliteit en dat is een enorm voordeel.”

Momenteel wordt er gezocht naar een geschikte locatie van waaruit Logistic Force Nijmegen vanaf het vierde kwartaal van 2016 gaat opereren. Tot die tijd zullen de werkzaam- heden vanuit de bestaande vestiging in Tiel plaatsvinden. Het telefoonnummer waarop Vincent en Marlies te bereiken zijn, is 024 – 890 90 00.

Heeft u om wat voor reden dan ook al vragen over de implicaties van deze samenwerking, aarzel dan niet om contact op te nemen met Vincent Versteeg en/of Marlies van Tilburg.

Het optuigen van Logistic Force Nijmegen en de veranderde werklocatie van Marlies van Tilburg als vertrouwd gezicht van Logistic Force Tiel betekent dat ook Tiel een aanvulling heeft gekregen op het bestaande team.

Naast de vertrouwde gezichten Ries Salari en Wesley Wildschut is op 1 januari 2016 Jasper van Gameren in dienst getreden als bemiddelingscoördinator.

img-9557-20160425083620.jpeg

Wij zien de toekomst met deze twee teams met het volste vertrouwen tegemoet!

Nieuwsbericht Logistic Force Nijmegen pdf

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?