Nationaal Chauffeurs Onderzoek voorjaar 2017

Het is weer zo ver, de voorjaars editie van het Nationaal Chauffeurs Onderzoek is uit!

Vrachtwagenchauffeur, een beroep dat volgens veel mensen voor veel vrijheden zorgt. Tijdens je werk genieten van de omgeving is een van de mooie dingen die het beroep met zich mee brengt. Toch kent het beroep ook zware kanten. Denk bijvoorbeeld aan de lange dagen die je onderweg bent, ver van huis.

Maar hoe denken chauffeurs nu echt over hun beroep? Brengt het beroep inderdaad veel vrijheden met zich mee of overheersen de minpunten, het plezier in het werk.

In deze editie van het NCO is het onderwerp; Wat vinden chauffeurs anno 2017 belangrijk in hun werk en waarvan gaan de nekharen recht overeind staan? Logistic Force wil graag te weten komen wat chauffeurs beweegt en hoe zij als professional aankijken tegen de opkomende trends en ontwikkelingen. Met de uitkomsten van dit onderzoek kan de transport- en logistiek sector beter inspelen op de wensen en behoeften van de chauffeurs.

De resultaten van het Nationaal Chauffeurs onderzoek worden begin maart gepubliceerd.

Wil jij zelf de enquête invullen? Klink dan hier!

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?