Ga jij als V.I.P. mee naar een wedstrijd?

Logistic Force heeft als HR-dienstverlener oog voor talent op de werkvloer. Maar soms maken we een klein uitstapje... 


Logistic Force shirtsponsor voor 3 jaar
Logistic Force Tilburg heeft onlangs een unieke sponsorovereenkomst getekend met Willem II, Amateurs Zaterdag Heren 5 (5e klasse reserve). De komende 3 seizoenen zal het logo van Logistic Force op de borst prijken van het team. 

Het elftal heeft d.m.v. een ludieke video laten zien dat ze weten hoe ze hun sponsoren in de watten moeten leggen ;). 'Deze samenwerking is een absolute win-win voor beide partijen en dat Logistic Force hun naam koppelt aan ons team laat zien dat ze kiezen voor absolute kwaliteit', aldus coach Edwin Clijssen. Of de win-win ook uit te drukken is in keiharde punten daar durfde coach Clijssen geen uitspraken over te doen.

Field Seats & V.I.P. parking
Ook voor relaties van Logistic Force biedt deze samenwerking mogelijkheden. Interesse om tijdens één van de thuiswedstrijden plaats te nemen op één van de Field Seats? Sterren als Lex 'the warrior' Lemmens in actie zien bij de kelderklasser? Neem dan even contact op met je vaste contactpersoon bij Logistic Force ;) 

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?