Logistic Force opent 16e vestiging in Sittard

Op 1 mei 2017 opende Logistic Force de deuren van haar nieuwe vestiging in Sittard. De teller van het aantal vestigingen waaruit Logistic Force haar diensten Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll aanbiedt komt daarmee op 16 te staan.

Logistic Force brengt gemotiveerde werkzoekenden op een persoonlijke wijze in verbinding met werkgevers in diverse branches. Dat kan gaan om tijdelijk werk maar ook voor langere duur met uitzicht op een vaste baan.

Bart Derkx van Logistic Force is blij met deze stap: “Er komen twee vaste, vertrouwde gezichten in de persoon van Bram Haze en Robin Craenen op een nieuwe en eigen locatie in Sittard. Bram heeft veel kennis van de regio en spreekt samen met Robin de taal van onze doelgroep. Logistic Force brengt een stevige backoffice mee en biedt tal van extra kansen waaronder bijvoorbeeld de goede opleidingsmogelijkheden. Dit is een win-win- situatie voor al onze relaties en werkzoekenden”.

Naast de bemiddeling van personeel in onder andere de sector transport & logistiek, beschikt de locatie in Sittard ook over een eigen opleidingslokaal. Hier worden opleidingen gegeven vanuit de eigen Logistic Force Academy in het kader van Code 95 (verplichte nascholing voor de Nederlandse beroepschauffeurs) maar ook andere opleidingen in het kader van veiligheid en verantwoord werken worden hier aangeboden.

Logistic Force Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
Tel 046-20 30 433
sittard@logisticforce.nl

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?