Logistic Force trotse ambassadeur van 'Participeren Loont'

Onlangs ontving Logistic Force-partner Dimitri van Gool het 'Participeren Loont Certificaat' uit handen van projectleider Wil Hermens.  

Over Participeren Loont
Participeren Loont is een project van Perspectief op Werk in West Brabant. Aangesloten ambassadeurs zetten zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan een nieuwe baan. De uitreiking van het certificaat vond plaats op industrieterrein Haansberg in Rijen waar op dat moment de 'Participeren Loont'-blogger Willem Huijgens bezig was met het parkeren van zijn oplegger als onderdeel van zijn vrachtwagen opleiding.

Na overleg met, en goedkeuring van het UWV werd door Logistic Force een lesprogramma samengesteld waarmee Willem weer terug kan keren in zijn oude vak: vrachtwagenchauffeur.

Instructeur Peter Vermeeren van PEVEKIMA Chauffeurs Trainingen neemt Willem goed onderhanden om ervoor te zorgen dat hij weer veilig de weg op kan als chauffeur.

Meer informatie over Participeren Loont vind je op de website.

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?