Logistic Force opent negentiende vestiging in Ede

Logistic Force Ede heeft zijn deuren geopend. De teller van het aantal vestigingen waar Logistic Force haar diensten Uitzenden, Opleiden, Recruitment en Payroll aanbiedt komt daarmee op negentien te staan.

Logistic Force brengt gemotiveerde werkzoekenden in verbinding met werkgevers in de transport en logistiek. Dit kan gaan om tijdelijk werk maar ook voor een langere periode tot en met een vaste aanstelling.

“Bij Logistic Force geloven we in een persoonlijke benadering richting de klant maar zeker ook richting de mensen die via ons werken”, vertelt Ries Salari, vestigingsmanager van Logistic Force Ede.  “Cruciaal dus om aanwezig te zijn waar het gebeurt want dat maakt het verschil”.

Opleiden
Naast de bemiddeling van personeel verzorgt Logistic Force Ede ook een breed scala aan opleidingen vanuit de eigen Logistic Force Academy. “Je kunt hierbij denken aan de verplichte nascholing code 95 maar ook voor maatwerk en het behalen van het groot rijbewijs kun je bij ons terecht”, vult Marieke van den Bosch aan. 

Adresgegevens Logistic Force Ede
Galvanistraat 1
6716 AE Ede
E: ede@logisticforce.nl
T: 0318 89 09 00

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?