Logistic Force Amsterdam opent zijn deuren!

5 februari heeft Logistic Force Amsterdam zijn deuren geopend. De teller van het aantal vestigingen waaruit Logistic Force haar diensten Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll aanbiedt komt daarmee op 18 te staan.

Logistic Force brengt gemotiveerde werkzoekenden in verbinding met werkgevers in de transport en logistiek. Dit kan gaan om tijdelijk werk maar vaak om werk voor langere tijd tot vast.

Chris de Haas van Logistic Force is blij met deze stap: 'De nieuwe locatie in Amsterdam biedt ons de ruimte om verder te groeien binnen de regio maar nog belangrijker is dat we onze medewerkers en klanten in omgeving Amsterdam de persoonlijke aandacht kunnen geven waar wij als Logistic Force voor staan'.

Opleidingen Code 95
Naast de bemiddeling van personeel in de sector transport en logistiek, beschikt de locatie in Diemen ook over een eigen opleidingslokaal. Hier worden opleidingen gegeven vanuit de eigen Logistic Force Academy in het kader van code 95 (verplichte nascholing voor de Nederlandse beroepschauffeurs) maar ook andere opleidingen in het kader van veiligheid en verantwoord werken worden hier aangeboden.

Logistic Force Amsterdam pand

Adresgegevens
Logistic Force Amsterdam
Visseringweg 100
1112 AT Diemen
T: 020 22 02 990
E: amsterdam@logisticforce.nl

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?