Logistic Force opent 15e vestiging in Nieuwegein

Op 1 maart 2017 opent Logistic Force de deuren van haar nieuwe vestiging in Nieuwegein. De teller van het aantal vestigingen waaruit Logistic Force haar diensten Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll aanbiedt komt daarmee op 15 te staan.

Logistic Force brengt gemotiveerde werkzoekenden op een persoonlijke wijze in verbinding met werkgevers in diverse branches. Dat kan gaan om tijdelijk werk maar ook voor langere duur met uitzicht op een vaste baan. “Je merkt aan alles dat de markt aantrekt. Er liggen veel kansen voor potentiële medewerkers. Deze mensen zijn bij ons aan het juiste adres”, aldus Edwin van Rossum mede-eigenaar bij Logistic Force Nieuwegein.

Opleiden
Naast de bemiddeling van personeel in onder andere de sector transport & logistiek, beschikt de locatie aan de Wijde Wade ook over een eigen opleidingslokaal. Hier worden opleidingen gegeven vanuit de eigen Logistic Force Academy in het kader van Code 95 (verplichte nascholing voor de Nederlandse beroepschauffeurs) maar ook andere opleidingen in het kader van veiligheid en verantwoord werken worden hier aangeboden.

“Wat Logistic Force uniek maakt is dat ons team bestaat uit vakmensen die met gevoel voor de branche en de mens, zelf werkzaam zijn geweest in deze sector. Dat maakt dat we dezelfde taal spreken en klanten en onze medewerkers zich ook echt begrepen voelen” aldus Ronald Visscher, eveneens mede-eigenaar van de vestiging Logistic Force Nieuwegein.

Zo beschikt Edwin van Rossum naast zijn werkervaring bij verschillende transportbedrijven ook over ruime kennis en ervaring in het opleiden voor de rijbewijzen A-B-C en CE. Ronald Visscher heeft in de afgelopen jaren zijn kennis en ervaring opgedaan in de sector bij enkele grote retailers alsook bij een aantal vooraanstaande logistieke dienstverleners.

Logistic Force Nieuwegein
Wijde wade 9
3439 NP Nieuwegein
E: nieuwegein@logisticforce.nl
T: 030 890 99 00

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?