Logistic Force ook in seizoen 2020/2021 shirtsponsor Willem-II én breidt uit richting de jeugd

Het logo van Logistic Force zal ook in seizoen 2020/2021 op de rug prijken van de Tricolores. Het sponsorcontract is hiermee met één seizoen verlengd. Daarnaast is het sponsorschap breder getrokken en is Logistic Force na de huidige winterstop tevens shirtsponsor van alle jeugdelftallen van alle B.V.O. jeugdelftallen van de Willem-II Voetbalacademie.

Met gepaste trots en naar volle tevredenheid kijken we terug op de eerste helft van het seizoen. Niet alleen de prachtige 4epositie van de Tricolores is iets waar we trots op zijn. De groeiende beleving en sfeer in het stadion zijn mooi om te zien en zorgen voor een positieve flow binnen de club. De club, de spelers en de supporters staan positief ‘in de picture’ en dat zorgt voor mooie exposure ook voor Logistic Force als sponsor.  

Voetbalacademie

Niet alleen verlengen we ons rugsponsorschap, we breiden ook nog eens uit! Naast het eerste elftal zullen namelijk ook alle jeugdteams van de Willem II Voetbalacademie het Logistic Force logo het resterende deel van dit seizoen op het shirt dragen. Met de realisatie van het eigen jeugdcomplex en de hernieuwde opzet van de voetbalacademie, hebben we de afgelopen maanden mooie ontwikkelingen gezien bij de club, die daarmee ambitie uitstraalt te willen blijven groeien. Mooi dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Verder bouwen 

Ook Martin van Geel, algemeen directeur Willem II, is te spreken over de uitgebreide samenwerking. ‘We zijn bijzonder verheugd dat Logistic Force als shirtsponsor optreedt voor onze jeugdteams. Naast hun sponsorschap voor ons eerste elftal, geeft Logistic Force hiermee een duidelijk signaal af dat ze net als wij geloven in onze missie om in de toekomst meer zelf opgeleide spelers te laten doorbreken. Met Logistic Force en een aantal andere partners, gaan we de komende jaren door met bouwen aan de verdere professionalisering van onze jeugdopleiding. Dit nieuws zien we daarom als een mooie stap die een uitstekende basis vormt voor de toekomst.’

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?