Logistic Force nieuwe shirtsponsor Willem II

Logistic Force zal dit seizoen naast hoofdsponsor DESTIL en Brussels Airport als shirtsponsor te zien zijn op de wedstrijdtenues van Willem II. Het logo van de HR-dienstverlener zal op de rugpositie prijken van het nog te presenteren uittenue van de Tricolores.  

Logistic Force tekent een sponsorcontract voor één seizoen. Logistic Force is een landelijke uitzendorganisatie met 19 vestigingen in Nederland met een sterke focus op de transport en logistiek. Daarnaast beschikt Logistic Force over een eigen opleiding- en recruitmenttak.

Video 'Je kunt mijn rug op'


Krachtige mensen
Patrick Villevoye, eigenaar Logistic Force: ‘Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Die maken dagelijks het verschil. Persoonlijke aandacht, oog voor talent en het creëren van doorgroeimogelijkheden zijn hierbij van groot belang. Hier zit een mooie link met topsport en Willem II waar talent wordt ontwikkeld en uitgedaagd om topprestaties te leveren. Mooi dat we hier als sponsor een bijdrage aan kunnen leveren. Daarnaast is deze sponsoring een goede impuls voor onze landelijke naamsbekendheid.’

Al ruim 10 jaar verbonden
Jos de Kruif, manager commerciële zaken Willem II: ’Logistic Force is al ruim 10 jaar als trouwe sponsor aan de club verbonden. Toen het bedrijf in 2008 in Tilburg werd opgericht is het vrijwel meteen sponsor geworden van de Tricolores. Het is daarom ontzettend mooi dat deze jarenlange samenwerking wordt bekroond met een plek op ons uitshirt. Logistic Force is een ambitieuze landelijke speler met Tilburgse roots en dat is op papier al een perfecte match. Dit seizoen zullen we er samen ook in de praktijk een succes van maken.’

Jouw betere baan
Benieuwd wat Logistic Force voor jou kan betekenen? Bezoek de website voor uitdagende vacatures bij jou in de buurt! Solliciteer direct en ga voor die betere baan als; Chauffeur CE, bijrijder, vakantie- of weekendkracht, Heftruckchauffeur, Reachtruckchauffeur, Orderpicker enz.

(Foto: fotobureau Toin Damen)

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?