Logistic Force luchtballon maakt doopvaart over de Tilburgse Kermis.

Vrijdagavond 22 juli heeft het splinternieuwe vlaggenschip van Logistic Force voor het eerst het luchtruim gekozen. Om 21.00 uur steeg de ballon op voor een doopvaart over de Tilburgse Kermis.

Aan boord waren meerdere genodigden van Logistic Force en verslaggevers van KermisFM die in verbinding stonden met de radio- en TV-studio op de grond.

De luchtballon met luchtvaartregistratie PH-LFG is de grootste bedrijfsreclameluchtballon van Nederland. De inhoud van de PH-LFG is maar liefst 12.000 m3 (12 miljoen liter), heeft een diameter van 20 meter en is 30 meter hoog. Per vlucht kunnen er 16 tot 20 passagiers mee.

Logistic Force gaat de luchtballon inzetten voor marketing- en klantrelatiedoeleinden en biedt de mogelijkheid om klantrelaties, medewerkers een onvergetelijke beleving te bezorgen.

De ballon wordt geëxploiteerd door Skyballonvaarten in Tilburg en zal de komende 7 tot 8 jaar circa 75 ballonvaarten per jaar maken. Hij zal dus regelmatig te zien zijn in het luchtruim boven Zuid- en Midden Nederland of rondom één van de 12 vestigingen van Logistic Force.

Win een ballonvaart over de Tilburgse Kermis!

De komende dagen maken bezoekers van de Tilburgse Kermis kans om zelf mee te vliegen met de ballon. Spot jij de ballon boven de Tilburgse Kermis? Maak een foto en plaats hem als reactie onder het luchtalarm bericht op Facebook. Wie weet vlieg jij binnenkort mee samen met een vriend of vriendin! Deze actie is opgezet i.s.m. Kermis FM en Inqar Ad Melissant.

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?