Logistic Force in de top 250 groeibedrijven van Nederland!

Groeien kun je alleen door van betekenis te zijn voor een ander. 

Woensdag 28 maart maakte Koningin Maxima de officiële lijst van 250 groeibedrijven bekend. Bedrijven die zich hebben verenigd in het platform NLGroeit om elkaar te helpen succesvol verder te groeien. Natuurlijk zijn we als Logistic Force Group trots dat we op deze lijst staan en onze resultaten blijven groeien. Maar nog veel belangrijker vinden we het als HR-dienstverlener dat we met onze groei steeds beter in staat zijn om bij te dragen aan de groei van onze mensen. Want dat blijft volgens ons juist in een tijd van steeds sneller technologische veranderingen de kern van de zaak. 

Het is de mens die het verschil kan maken voor uw organisatie door goed met de technologische veranderingen te kunnen werken. Technologische mogelijkheden komen voor iedereen beschikbaar. Het succesvol toepassen hiervan is niet iedereen gegeven en dit vraagt de juiste mensen. Mensen die zich blijven ontwikkelen, van waarde willen zijn voor anderen en flexibel inzetbaar zijn. Niet van baan naar baan maar van werk naar werk.

Groei betekent in onze ogen dat je als werkgever van waarde moet zijn voor je medewerkers zodat zij waarde willen en kunnen toevoegen aan je bedrijf. Mensen werken steeds meer om te leven en willen met hun werk van betekenis zijn en een waardevolle bijdrage leveren in de maatschappij. Tegelijk zien wij een toenemende behoefte aan flexibiliteit en vrijheid. Mensen werken om te leven en willen regie over hun tijdsbesteding. Een tijd die steeds meer in beslag wordt genomen door digitale contacten in plaats van fysiek sociale contacten. 

Mensen willen ergens bij horen en van betekenis zijn voor anderen. Dat kan niet alleen digitaal. Werk vervult hierin een cruciale rol. Niet voor iedereen is dat werk even gemakkelijk binnen bereik. Door middel van persoonlijke aandacht, begeleiding, opleiding en advies helpen wij hen. En daar gaan wij ver in. De mens achter de medewerker staat voor ons altijd centraal. Zoveel als mogelijk zullen wij als mens naast hen staan om samen te bepalen hoe ze een rol van betekenis kunnen blijven spelen voor onze klanten op de arbeidsmarkt. Zo kunnen wij een ‘vaste’ werkgever zijn flexibele arbeid. Dat is de sleutel geweest tot onze groei de afgelopen tien jaar en wat ons betreft ook voor de komende tien jaar.

Benieuwd of we uw organisatie ook kunnen helpen groeien met de juiste mensen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen. https://www.logisticforce.nl/contact

Paul Houweling Algemeen directeur Logistic Force Group

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?