Logistic Force deelt Quiet

Wist je dat 1 op de 8 mensen in Nederland leeft in stille armoede? In Nederland? Ja in Nederland. Quiet brengt stille armoede onder de aandacht én verzacht de situatie waarin mensen verkeren en deze week is het actie!

Landelijke actieweek
Van 16 tot en met 20 oktober houdt Quiet een landelijke actieweek om zoveel mogelijk lawaai te maken voor stille armoede en sponsoren te mobiliseren. Logistic Force helpt mee! Maandag 16 oktober vlogen 7 Quiet members mee met een speciale Quiet ballonvaart over Tilburg in de Logistic Air Force One.

Quiet

Over de Quiet Community
Sinds de lancering leverde Quiet in vier steden met ruim 500 sponsors een positieve bijdrage aan de levens van ruim 1.400 gezinnen / 4.850 personen in stille armoede met meer dan 10.000 geluksmomentjes. Quiet members krijgen om de beurten via een digitaal systeem iets aangeboden. een dienst, product of een verwennerij aangeboden (een geluksmomentje), zonder tegenprestatie.

Op de website van Quiet kun je zien hoe ook jij in actie kunt komen!


« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?