Logistic Force aanwezig op Transport Compleet!

Het aftellen is begonnen want op 21 t/m 23 maart is het weer tijd voor de Transport Compleet beurs in de Evenementenhal in Hardenberg. En ook dit jaar heeft Logistic Force een plekje bemachtigt op deze beurs.

Tijdens de 17e editie van de Transport Compleet beurs wordt de gehele transportbranche vertegenwoordigd. Op deze beurs worden de nieuwste producten en oplossingen van alle grote merken uit de branche tentoongesteld. Door middel van lezingen, presentaties en kennissessies komt u van alles te weten over de laatste ontwikkelingen in de branche. Het driedaags durende evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers en belooft ook dit jaar weer een groot succes te worden.

Tijdens de Transport Compleet beurs hebben wij een prijsvraag waar 'een luchtje aan hangt'. De winnaar van deze prijsvraag maakt kans op een modelvrachtauto.

Benieuwd naar deze prijsvraag? Wacht dan niet langer en bestel nu hier uw tickets voor de Transport Compleet beurs op 21 t/m 23 maart 2017! U kunt ons vinden op standnummer 405.


« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?