Komen twee kale mannen bij een auto zonder benzine...

Logistic Force Breda bestaat dit jaar 5 jaar! Aanleiding om eens terug te blikken op de afgelopen jaren samen met Dimitri & Jack.

Dat eigenzinnige beslissingen prima kunnen uitpakken, bewijst Logistic Force. Die organisatie startte namelijk niet toen de economie in de lift zat, maar in 2008. Het jaar dus waarin zelfs machtige financiële instellingen kwetsbare kaartenhuizen bleken te zijn. “Logistic Force wist al in 2008 precies wat ze wilde. Toen wij in 2012 de kans kregen om de 5e vestiging in Breda te openen, was ik ervan overtuigd dat het ons zou lukken. Het gevoel was gewoon goed,” vertelt Dimitri van Gool.

Anno nu zendt Logistic Force Breda tussen de 60 (‘stille seizoen’) en 120+ (‘vakantieseizoen’) professionals in transport en logistiek uit. Jack: “We hebben constant nieuwe mensen nodig. Vaak vinden we die dankzij doorverwijzingen. Dat is een compliment: blijkbaar vinden mensen het fijn om bij ons te werken. Dimitri: “Als je gemotiveerd bent, ben je welkom.

Sommige mensen hebben een grotere afstand tot de arbeidsmarkt, vaak door omstandigheden waar ze nauwelijks invloed op hebben. Het voelt goed om hen weer uitzicht op een zonnige toekomst te bieden. Je moet daar een stap verder in gaan dan gemiddeld: niet na één probleem afhaken en je schouders ophalen, maar medewerkers die het zwaar hebben, blijven helpen.”

Een mooi voorbeeld, is de keer dat een medewerker langs de kant van de weg strandde. “Zijn tank was leeg en hij had geen geld om die te vullen. Hij wilde per se toch op de klus verschijnen en dacht dat hij het nog wel kon redden. Niet dus. Jack en ik hebben zijn privé auto toen van de snelweg gehaald en afgetankt bij de opdrachtgever neergezet. Dat hoort bij ons vak, vind ik.” “We vinden het ook prima als medewerkers door een klant worden overgenomen,” vult Jack aan. “Dat ‘kost’ ons een medewerker, maar levert een ambassadeur op. Zo’n jongen heeft ‘via’ ons toch maar mooi een vaste baan gevonden!”

Ook naar klanten toe, zet Logistic Force Breda graag een stap (of twee) extra. Jack: “Ik kende Logistic Force vanuit mijn verleden bij transportbedrijven. Toen viel me al op dat de organisatie heel anders werkt dan het ‘gemiddelde’ uitzendbureau. Klanten voelen zich begrepen, want we kunnen met ze meedenken, ook over transportuitdagingen. Ja, er komen twee kale mannen aanlopen, maar wel mannen die weten wat er bij de klant speelt. Ons hele bedrijf ademt ‘transportsector’. Zelfs op de planning werken mensen die beide disciplines, uitzenden én transport, beheersen. Dat maakt het verschil. We beloven geen onmogelijke dingen en wat we beloven, maken we waar.”

Benieuwd naar de rest van het artikel, lees het hier!

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?