Het verhaal van Abdulkader

Je vlucht uit Syrië, komt met je gezin in Nederland terecht en wil dolgraag aan de slag om op eigen benen te staan.

Abdulkader is één van de eerste cursisten van een uniek opleidingstraject tot chauffeur. Hoe bevalt het hem? En wat betekent het voor hem om straks aan de slag te kunnen?


Mensen in hun kracht zetten
Abdulkader is één van de eerste cursisten die in een speciaal opleidingstraject voor statushouders wordt opgeleid tot chauffeur. Het opleidingstraject in Apeldoorn is een mooie directe samenwerking tussen werkbedrijf Lucrato en Logistic Force Apeldoorn. Het gezamenlijk doel? De afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen door mensen in hun kracht te zetten. Arbeidsklaar en met een mooi toekomstperspectief. 

Abdulkader is in één keer geslaagd voor zijn theorie examen (in het Nederlands nog wel!) en gaat binnenkort op voor het praktijkexamen. Een enorm knappe prestatie waarvoor hij hard gewerkt heeft. En daarna? Dan wil hij graag aan de slag in de winkeldistributie want hier heeft hij het meeste contact met Nederlandse collega's zodat hij de taal nog beter onder de knie krijgt!  

Johan Hilferink, partner en opleider bij Logistic Force Apeldoorn; 'Dit opleidingstraject geeft onwijs veel energie aan alle betrokkenen. Zeker geen doorsnee groep maar een groep cursisten die er echt voor gaat. Deze cursisten willen hier graag iets opbouwen en het geeft veel voldoening om hier een bijdrage aan te kunnen leveren'.

 

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?