Goed, beter, en nu ook in BEST

Al ruim 7 jaar zetten wij ons met veel plezier in de regio Eindhoven voor jullie in. En schrik niet: dat blijven we ook doen! Maarja, als je groeit -en dat doen we- dan wil je ook wel eens op je eigen benen gaan staan, een eigen voordeur hebben én je eigen adres! En daar denken wij de perfecte locatie voor gevonden te hebben in Best.

Verhuizen? Per wanneer dan?
Per direct! Natuurlijk zijn wij achter de schermen al een hele tijd bezig met deze verhuizing, vorig weekend zijn we daadwerkelijk over gegaan naar ons nieuwe pand en we willen je bij deze op de hoogte brengen dat we op volle toeren weer operationeel zijn vanuit ons nieuwe stulpje! Benieuwd? Kom gerust een keertje langs om onze nieuwe aanwinst te bewonderen, de koffie staat klaar!

Waar dan?
Het nieuwe adres van vestiging Eindhoven zal dus zijn:
De Donge 2
5864 PX Best

Verder verandert er natuurlijk helemaal niets, we blijven Logistic Force Eindhoven en wij blijven organisaties -en dus zeker ook de drijvende krachten daarachter- in de regio ondersteunen met flexibele arbeid en opleidingen in de Transport & Logistiek!
Maar dan vanuit Best.


« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?