Feestelijke opening nieuw pand in Best

Als je gaat verhuizen, dan organiseer je natuurlijk een house-warming! LF Eindhoven heeft die term een nieuwe betekenis gegeven, want ja: "Als je het doet, dan moet je het goed doen!", alsdus eigenaren Johan van den Elsen & Bart Verheijen.

In april van dit jaar zijn de Eindhovenaren al begonnen in hun nieuwe pand aan De Donge in Best, maar als je sinds toen niet meer langs bent geweest dan herken je het niet meer terug. Alles is weer helemaal tot in de puntjes verzorgd en geheel in Logistic Force stijl met groene accenten en actie-shots van onze leswagen staan groot op de muren afgebeeld, het is een plaatje!

Niet vreemd dus dat het team maar al te graag een avond organiseerde om dit geluk te delen met relaties en collega's. Vanaf een uurtje of vijf was iedereen welkom voor een rondleiding én een hapje en drankje op de 'binnenplaats'. Deze was namelijk volledig omgetoverd tot feest-locatie met meerdere Food-trucks én een Party-truck voor de sfeer. Helemaal in de stijl van onze branche, het zag er top uit én het eten was ook nog eens erg lekker.

Vanuit alle hoeken van het land verzamelde zich geïnteresseerde bekenden van de vestiging, al met al gewoon een top avond. Op naar nog vele succesvolle jaren in prachtige pand!

Hieronder een kleine sfeer-impressie van de avond.

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?