Even kennismaken met Paul Houweling

Op 1 november is Paul Houweling gestart als algemeen directeur bij Logistic Force. Een kennismaking en vooruitblik op 2017 met Paul.

Iedere dag een stapje beter

Het jaar is net begonnen. En ik zie om me heen al de eerste goede voornemens sneuvelen. Net als ieder jaar. En net als ieder jaar laten de gedragsdeskundigen daar weer hun analyses op los. Volgens mij is het echter niet zo moeilijk. Jezelf verbeteren is een continue leerproces wat nooit ophoudt. Het probleem met goede voornemens is er alleen als je jezelf maar één kans per jaar geeft. Het is een stuk gemakkelijker en motiverender om jezelf iedere dag weer voor te nemen het beter te doen dan de dag ervoor. Dat is belangrijk want in een tijd van steeds verdergaande automatisering en flexibilisering maakt juist de mens het verschil. Houd je mensen dus gemotiveerd en in beweging.

paul-900x300-20170104091644.png

Dat is ook wat ik als mijn opdracht zie bij Logistic Force. Mensen motiveren en in beweging houden. Want ook in de transport -en logistieksector gaan de ontwikkelingen steeds sneller en betekent stilstand achteruitgang. Daarom zetten wij in op brede HR-dienstverlening waarin opleiden en ontwikkelen een belangrijk onderdeel zijn. Zo krijg je als klant de beste adviezen, service en goed opgeleide vakbekwame uitzendkrachten. Wanneer onze medewerkers in de eigen organisatie ervaren dat ze maximaal geholpen worden in hun ambities en doelen zullen ze dat ook uitdragen naar onze klanten. Bovendien behouden we zo talent wat komende tijd alleen maar schaarser zal worden. Maar goed daar hebben we hier dan ook ons werk van gemaakt. Het vinden, boeien en binden van goede mensen voor onze klant.

Portretfoto Paul Houweling Logistic Force.png

Niet het contract, maar het contact maakt het verschil

Als er iets is veranderd de afgelopen jaren, dan is het wel de wijze waarop werk is georganiseerd. De flexibilisering is enorm toegenomen. En niet alleen door de crisis. Want nu de economie weer aantrekt, blijft de behoefte aan flexibel inzetbare krachten groot. Niet alleen omdat onze klanten dat willen. Maar werknemers hebben ook behoefte aan flexibiliteit voorkomend uit de behoefte aan afwisseling, vrijheid en regie. Daar komen dan ook weer allerlei nieuwe samenwerkingsvormen uit voort. Maar in wat voor constructie (of contract) ook met elkaar wordt gewerkt, het allerbelangrijkste blijft toch vooral de kwaliteit van het contact. Gewoon van mens tot mens. Met oprechte interesse en aandacht voor elkaars belangen en behoeften, is de kans op gezamenlijk succes het grootst. Een kwestie van iedere dag weer opnieuw investeren. Dat is mijn voornemen. Vandaag en de rest van het jaar. Dat houdt me gemotiveerd en in beweging. Ik zie uit naar vele inspirerende contacten.

Vragen aan Paul?

paul@logisticforce.nl

« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?