Eerste WAB-kennis sessie groot succes

Afgelopen woensdag 2 oktober organiseerde Logistic Force de eerste van een reeks informatieve WAB-sessies. Flexbranche-expert Tres Dijkshoorn was als spreekster aanwezig om klanten en relaties van Logistic Force te informeren over de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Dit alles onder het genot van een overheerlijk ontbijt.

Er komt nogal iets op je af wanneer jouw organisatie gebruik maakt van 'flexibele' contracten. Talloze veranderingen en nieuwe regelgeving...  Belangrijk dat je goed voorbereid bent. Juist daarom hebben Logistic Force regio's Tilburg en Breda in samenwerking met LF Flex een heuse WAB-ontbijtsessie georganiseerd in het huis van de logistiek in Tilburg.

Om klanten zo goed mogelijk van informatie te voorzien, was FlexAssets eigenaresse en spreekster Tres Dijkshoorn aanwezig om een op het MKB toegespitste uitleg te geven met echte voorbeelden en berekeningen zoals de MKB'ers deze tegen gaan komen vanaf 1 januari 2020.

Tres heeft tot in de puntjes uitgelegd wat de impact gaat zijn en heeft ruim de tijd genomen om ook de vragen vanuit de zaal toe te lichten. Al met al een enorm geslaagde sessie die ook vanuit de aanwezige bedrijven gewaardeerd werd.

Meer informatie over de WAB

Logistic Force heeft alle belangrijke veranderingen op een rijtje gezet in een overzichtelijke factsheet, bekijk en download de factsheet om jezelf alvast in te lezen.« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?