De burgemeester op bezoek

Vanmorgen rond de klok van tienen kreeg vestiging Waalwijk bijzonder bezoek. Burgemeester Nol Kleijngeld en zijn rechterhand Esther van Dijk waren benieuwd naar het verhaal achter Logistic Force en zagen de kans schoon om eens een kijkje te komen nemen.

Uiteraard was de burgemeester meer dan welkom, we vertellen graag wat we doen en wat de filosofie daarachter is. Voorbereidend op de komst is wat normaal de intake-kamer is, omgetoverd tot een knusse presentatieruimte. Precies groot genoeg voor het kleine gezelschap bestaande uit niet alleen burgemeester Nol, Esther en het team LF Waalwijk, maar ook eigenaren van vestiging Waalwijk: Michel en Geert, eigenaar van LF: Patrick Villevoye en een kleine afvaardiging vanuit LF Flex waren aanwezig om in gesprek te gaan over zaken als het belang van arbeidsmigranten, openbaar vervoer en de toekomst van Waalwijk.

Burgemeester Nol gaf vooraf zelf gelijk al aan dat hij echt puur uit interesse een bezoek kwam brengen, niet om Logistic Force iets te melden of iets dergelijks. Toch bleek er genoeg materie waarover gesproken kon worden, zo resulteerde de presentatie al snel in een erg interessante brain-storm sessie. Bijzonder leuk om een burgemeester zo geïnteresseerd en betrokken te zien!

Wij zijn erg trots en dankbaar dat wij ons verhaal hebben mogen vertellen. En wij hopen dat de miniatuurtruck een mooi plaatsje krijgt.

En zoals de sessie ook eindigde: Hoe kunnen wij Waalwijk versterken?


« Terug naar het overzicht

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?