MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We kennen het allemaal en weten zo ongeveer wel wat organisaties gemiddeld genomen ondernemen om aan de eisen van het publiek te voldoen.

Logistic Force geeft een eigen interpretatie aan MVO. Wij promoten samenwerken en het delen van kennis. Dit zit in het DNA-profiel van de organisatie. Deze manier van werken zit bij al onze medewerkers in het bloed en verklaart ook ons succes. Transparantie is hierin cruciaal. Openheid in je contact met mensen. Logistic Force acteert naar een samenwerkingseconomie. Met partijen waarmee we een verbinding aangaan, formuleren we een gezamenlijk doel met als uitgangspunt dat elke relatie er voordeel uit put. Wij geloven namelijk niet in snel scoren, maar in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten én medewerkers.

  • Het delen van kennis en kunde;
  • Elkaar écht helpen;
  • Naar elkaar luisteren en
  • Écht iets toevoegen,

Dat is één van onze bijdrages aan een maatschappelijk verantwoorde omgeving.

Daarnaast is Logistic Force gebouwd op de pijlers sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid. Door de mens centraal te stellen worden de meest succesvolle innovaties gerealiseerd. Wij geloven écht in de kracht van mensen en investeren hier fors in. Concreet:

  • wij verdubbelen het wettelijke opleidingsbudget;
  • wij zijn een project gestart om samen met onze medewerkers en klanten het schadepercentage nog verder terug te dringen;
  • wij proberen samen met gemeenten mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een arbeidsplek te geven in de sector Transport & Logistiek;
  • wij zetten gericht in op het duurzaam inzetten van ouderen op de arbeidsmarkt.

Niet voor niets wonnen we in 2015 de Hart van Brabant Award, waarbij tijdens de uitreiking onder andere het volgende over ons gezegd werd:

“Logistic Force kijkt verder dan het bedrijfseconomisch belang. In vele projecten en initiatieven brengen zij innovatieve en maatschappelijke cross-overs tot stand. Onder het motto ‘delen is vermenigvuldigen’ vinden zij creatieve oplossingen waar alle partijen profijt van hebben. Zo zoekt zij, waar mogelijk binnen het eigen netwerk, naar kansen om ook mensen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is, aan het werk te krijgen en te houden. Logistic Force is daarmee tevens een betrouwbare partner van de gemeente bij vraagstukken rondom arbeidsparticipatie. De manier waarop Logistic Force streeft naar een combinatie van economische én maatschappelijke doelen, is een aansprekend voorbeeld van social innovation. Kortom, een betrokken bedrijf met oog voor mensen en hart voor de sector”.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?