MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Meer dan een hip plakkertje voor de buitenwacht. Bij Logistic Force geloven we in de kracht van mensen en daarin gaan we ver.

Sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke pijlers in het DNA van de organisatie. Door de mens centraal te stellen worden de meest succesvolle innovaties gerealiseerd. Bij Logistic Force kijken we naar de mens i.p.v. naar een CV. Een afstand tot de arbeidsmarkt hoeft bij ons geen obstakel te zijn. Voor iemand die voorruit wil, vinden we een weg. Ook buiten de gebaande paden. Oprechte persoonlijke aandacht en begeleiding zijn hierbij een vereiste. Daarnaast geloven we in duurzame inzetbaarheid. Via onze eigen Logistic Force Academy leiden we vakmensen op voor de dag van nu, en later. 

  • Logistic Force participeert in verschillende projecten en samenwerkingen met gemeenten om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een arbeidsplek te geven in de sector Transport & Logistiek;
  • Logistic Force verdubbelt het wettelijke opleidingsbudget voor onze medewerkers;
  • Logistic Force zet gericht in op het duurzaam inzetten van ouderen op de arbeidsmarkt.
  • Logistic Force deelt kennis binnen de branche. Jaarlijks organiseren we het Nationaal Chauffeurs Onderzoek waarbij we relevante thema's onderzoeken in het hart van de doelgroep. De opgehaalde kennis delen we met de sector.  

In 2015 wonnen we de Hart van Brabant Award, waarbij tijdens de uitreiking onder andere het volgende over ons gezegd werd:

“Logistic Force kijkt verder dan het bedrijfseconomisch belang. In vele projecten en initiatieven brengen zij innovatieve en maatschappelijke cross-overs tot stand. Onder het motto ‘delen is vermenigvuldigen’ vinden zij creatieve oplossingen waar alle partijen profijt van hebben. Zo zoekt zij, waar mogelijk binnen het eigen netwerk, naar kansen om ook mensen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is, aan het werk te krijgen en te houden. Logistic Force is daarmee tevens een betrouwbare partner van de gemeente bij vraagstukken rondom arbeidsparticipatie. De manier waarop Logistic Force streeft naar een combinatie van economische én maatschappelijke doelen, is een aansprekend voorbeeld van social innovation. Kortom, een betrokken bedrijf met oog voor mensen en hart voor de sector”

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Logistic Force? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Logistic Force Vestigingen

Chat // Kunnen wij u helpen?