Veilig werken met de vorkheftruck

Juist bij het verplaatsen van lasten met een vorkheftruck moet de nadruk liggen op veiligheid, voor de bestuurder én voor de overige werknemers.

Voor wie

Warehouse-, magazijn- en expeditie medewerkers die met de vorkheftruck werken. De minimumleeftijd van deelnemers is 16 jaar.

Resultaat

De cursist beheerst de basisvaardigheden goed voor het veilig gebruik van een vorkheftruck.

Examen

Na afloop wordt er geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een certificaat en pas van Logistic force Academy wanneer er voldoende kennis wordt getoond.

Inhoud van de cursus

Arbowet, Stabiliteit, belading en zwaartepuntbepaling, Onderhoud en milieu, Rijklaarcontrole, Bediening van de vorkheftruck, Manoeuvreren. Deelnemers zijn verplicht om tijdens het praktijkgedeelte van de opleiding veiligheidsschoenen te dragen. Deelnemers dienen eigen veiligheidsschoenen mee te nemen.

Kosten: € 159,00 p.p. (excl. BTW)

€ 750,- per groep (max 6 - Incompany). De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!