Veilig werken met de verreiker

De verreiker is een van de belangrijkste hulpmiddelen om het laden en lossen op de bouwplaats efficiënt te laten verlopen. De gebruiker dient hierbij wel rekening te houden met de ondergrond en stabiliteit.

Voor wie

Beginnende en gevorderde gebruikers van een verreiker.

Resultaat

De cursist beheerst de basisvaardigheden voor het veilig gebruik van de verreiker en kan zo nodig de gebruiker (klant) de juiste gebruikers- en veiligheidsinstructies geven.

Examen

Na afloop wordt een erkend examen afgenomen.

Inhoud van de cursus

Wet- en regelgeving, Algemene bepalingen m.b.t. het systeem (keuring etc.), Technische basiskennis van het systeem, Bediening en veiligheidsaspecten, Veilig aanslaan van lasten, Preventieve controle en onderhoud, Bediening, Manoeuvreren, Opladen en lossen van de verreiker op de vrachtauto

Kosten: € 225,00 p.p. (excl. BTW)

Max. 6 deelnemers per groep. De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!