Veilig werken met de elektrische pallettruck (1 daagse)

Medewerkers in een warehouse of magazijn kunnen naast de vorkhef- en reachtruck met een elektrische palletruck (EPT) werken. Daarbij is het van groot belang aandacht te besteden aan de voertuigbeheersing en veiligheidsaspecten.

Voor wie

Warehouse- en expeditie medewerkers die met de elektrische pallettruck werken. De minimumleeftijd van deelnemers is 16 jaar.

Resultaat

De cursist beheerst de basisvaardigheden voor het veilig gebruik van de elektrische pallettruck.

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic force Academy als bewijs van deelname. Vraag naar de mogelijkheden als het een aanvullend gedeelte betreft.

Inhoud van de cursus

Wet- en regelgeving, Opbouw en werking, Onderhoud en keuringen, Bediening en ergonomie, Lastbehandeling, Veiligheid, Gebruik gereed maken, Dagelijks onderhoud, Bediening, Lastbehandeling, Veiligheid. Deelnemers zijn verplicht om tijdens het praktijkgedeelte van de opleiding veiligheidsschoenen te dragen. Deelnemers verzorgen hun eigen veiligheidsschoenen.

Kosten: € 159,00 p.p. (excl. BTW)

Incompany. De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
1 dag (0 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!