Veilig werken langs de weg

Werken langs de weg brengt grote risico’s met zich mee voor wegwerkers, bermwerkers of kabel/ buizenleggers.

Voor wie

Wegwerkers, bermwerkers en kabel/ buizenleggers. Omdat het werken aan de weg bepaalde risico’s met zich meebrengt, besteedt deze training aandacht aan een optimale voorbereiding bij wegwerkzaamheden.

Resultaat

De cursist krijgt inzicht in de aansprakelijkheid, gevaren en problematiek bij wegafzettingen. Hij voldoet aan de wettelijke Arbo-opleidingseisen en leert over de praktijkrichtlijn CROW 96B.

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de cursus

Afzettingen plaatsen en verwijderen, Veiligheid werken aan langs de weg, Veiligheidskleding en het gebruik van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM's), Omgaan met weggebruikers, Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid, Praktijkoefening met eigen afzettingsmateriaal

Kosten: € 179,00 p.p. (excl. BTW)

Max. 14 deelnemers per groep. De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!