Veilig hijsen met een bovenloopkraan/portaalkraan

Met een bovenloopkraan / portaalkraan worden lasten horizontaal of verticaal verplaatst. Deze kraan berust op een loopkat, waarin het hijsmechanisme van de takel zich bevindt.

Voor wie

Medewerkers die werken met een bovenloopkraan/ portaalkraan of die hiermee in de toekomst gaan werken

Resultaat

Deelnemers zijn na deze opleiding in staat op een veilige en efficiënte manier lasten aan te slaan en te verplaatsen.

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de cursus

Arbo AI-17, Technische uitleg bovenloopkraan/portaalkraan, inclusief lasttabel, Uitleg controle hijsgereedschappen, Aanslaan van lasten, Controle bovenloopkraan/portaalkraan, inclusief lasttabel, Controle hijsgereedschap, Veilig aanslaan van lasten, Veilig verplaatsen van lasten, Deelnemers zijn verplicht om tijdens het praktijkgedeelte van de opleiding veiligheidsschoenen te dragen. Deelnemers dienen hun eigen veiligheidsschoenen mee te nemen.

Kosten: € 179,00 p.p. (excl. BTW)

Max. 6 deelnemers per groep. De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!