Vakbekwaamheid 3 (V3C)

Theorie rijopleiding C Het opleidingstraject voor het C rijbewijs ziet er als volgt uit: - 6 dagen les met Theorie- examen Rijbewijs + Vakbekwaamheid deel 1 (Verkeer & Techniek): 50 meerkeuzevragen - 3 dagen les met Theorie-examen Vakbekwaamheid C deel 2 (Administratie): 50 meerkeuzevragen - 1 dag met Theorie-examen Vakbekwaamheid C deel 3:(Administratie): drie cases met elk 15 gesloten vragen - 24 uur rijles met Praktijkexamen C - Praktische toets C (Logistic Force Academy neemt deze toets af onder toezicht van CCV.) - Toets besloten terrein C (Logistic Force Academy neemt deze toets af onder toezicht van CCV.) Als u in het bezit bent van geldige uitslagen van de bovenstaande examens én praktijktoetsen, dan heeft u recht op afgifte van een rijbewijs C (mits medisch akkoord) met code vakbekwaamheid. Als u in het bezit bent van een rijbewijs C met code vakbekwaamheid, kunt u ook het praktijkexamen doen voor het rijbewijs CE (trekker oplegger of vrachtauto met aanhangwagen). De code vakbekwaamheid wordt, na het behalen van het CE rijbewijs, dan ook achter de categorie CE op het rijbewijs geplaatst. Om met een vrachtauto te mogen rijden dient u te beschikken over voldoende theoretische kennis.

Voor wie

De theorieopleiding Vakbekwaamheid 3 (V3C) is bedoeld voor diegene die het rijbewijs C wil behalen.

Resultaat

Als u geen beroepschauffeur wordt en minder dan 12 uur per week gaat rijden dan hoeft u onderdeel 3 niet te volgen.

Examen

Theorie-examen Vakbekwaamheid C deel 3:(Administratie): drie cases met elk 15 gesloten vragen

Inhoud van de cursus

Vakbekwaamheid deel 3 (1 dag) V3C: betreft drie casestudies over o.a. milieu, veiligheid en gedrag - Kennis van de wet goederenvervoer over de weg - Kennis van de verplichte documenten die het vervoer begeleiden - Kennis van de Arbo wetgeving en Arbeidstijdenbesluit - Kennis van de markt en het imago van het beroepsgoederenvervoer

Kosten: € 160,00 p.p. (excl. BTW)

De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, examens en exclusief BTW.

SOOB subsidie:
Doorstroom / zijinstroom
Tijd:
1 dag

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!