U19-1 Leefstijl (versie 3)

Een gezondere manier van leven is voor iedereen belangrijk en daar kan een leefstijl training Vitaal Succes bij helpen. Gezond leven betekend onder andere dat u zich fitter en dus ook lekkerder gaat voelen, makkelijker kunt bewegen en veel energie heeft. Voor een werknemer in de transportsector is dit extra belangrijk: een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat u uw werk beter kunt doen en het ook nog eens langer kunt volhouden. Lange werktijden, hoge werkdruk en soms zware lichamelijke werkzaamheden vreten immers energie! Handig dus al u fit bent.

Voor wie

Resultaat

Op basis van de testresultaten geven wij uw medewerkers aanbevelingen over zaken als gezonde voeding, lichaamsbeweging, ontspanning en spierbelasting. Verder krijgt iedere medewerker inzicht in de werking van zijn organen en hoe daar verbeteringen in aan te brengen zijn. Direct bruikbare tips om hun eigen leefstijl te verbeteren!

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de cursus

De functies van spieren, gewrichten en organen, De energiereserves en het vermogen van het lichaam om deze te gebruiken, Geeft inzicht in de gesteldheid van de organen, Inzicht in mogelijke risico's op burn-out, Het niveau van verzuring en het vermogen van het lichaam om dit te neutraliseren, Voedingsstoffen, BMI, Body Mass Index, Trainingshartslagzones, Stoorvelden, Metabolische leeftijd

Kosten: € 189,00 p.p. (excl. BTW)

De prijzen zijn inclusief lesmateriaal, bewijs van deelname, exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!