Wil jij aan de slag als beroepschauffeur? Met het totaalpakket Rijopleiding D van Logistic Force opleidingen ben jij er helemaal klaar voor!

< Terug naar het opleidingen overzicht

Beschrijving

Het worden van een chauffeur Personenvervoer is in veel gevallen een droom van kinds af aan. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van echte toppers op de weg. In slechts 24 uur aan praktijklessen leiden we je op tot een pro die (zeker in deze tijden) bijna gegarandeerd aan een uitdagende baan komt! Waar wacht je nog op?!

Voor wie

De praktijkopleiding voor het rijbewijs D is voor iedereen die interesse heeft in het vervoeren van mensen. voor evenementen, openbaarvoervoer of groepsriezen naar binnen en buitenland.

Resultaat

Je behaalrt met deze opleiding hHet rijbewijs D en de benodigde code 95 examens om beroepsmatig personen te mogen vervoeren in een touringcar of bus.

Inhoud

Het totaal pakket voor het D rijbewijs ziet er als volgt uit: Je begint met een intest met een instructeur op een bus. Hij/zij bepaalt jouw nivo en bepaalt hoeveel rijlessen nodig zijn voor het behalen van jouw praktijkexamen D. Vervolgens doe je een medische keuring en je gaat beginnen aan de theorie lessen voor drie examens: M1 M2 en M3. Daarna begin je met de rijlessen op de Bus en je doet jouw praktijkexamen. tenslotte nog twee praktische toetsen: - Praktische toets D - Toets besloten terrein D.

Volg ook deze opleiding en schrijf je vandaag nog in!

Kosten

€ 0.00 p.p. (excl. BTW)


Deel deze opleiding


Kom in de stemming!


Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Fersai Vitsas
Logistic Force Opleidingen

"Dank voor de topdocent! Ik heb een leerzame en leuke dag gehad"

Vincent

Kosten € 0.00 p.p. (excl. BTW)

Deze prijs is exclusief eventuele examenkosten, trainingsmaterialen en BTW.

Soob subsidie:
Op deze opleiding is geen SOOB subsidie van toepassing.
Tijd:

-daags ( uur waarvan code 95)


Cursus data

Totaalpakket Rijopleiding D

  • Geen cursus data gevonden.

Bekijk agenda »