Wil jij doorgroeien naar het grotere werk? Met het totaalpakket Rijopleiding CE van Logistic Force Opleidingen ben jij er klaar voor!

< Terug naar het opleidingen overzicht

Beschrijving

Je bent chauffeur maar bent op zoek naar meer uitdaging of misschien wel naar een beter betaalde baan. Door de E achter jouw C te laten zetten opent er een wereld aan nieuwe uitdagingen én zo ben je nóg gewilder in deze krappe markt.

Voor wie

De praktijkopleiding voor het rijbewijs CE is voor diegene die reeds in het bezit zijn van rijbewijs C en ambitie hebben door te groeien.

Resultaat

Het rijbewijs CE waarmee je niet zomaar een vrachtwagenchauffeur bent maar een echte alleskunner.

Inhoud

Het opleidingstraject voor het CE rijbewijs ziet er als volgt uit: 20 uur rijles, praktijk examen CE (CCV), chauffeurs die achter de vrachtauto een aanhangwagen c.q. oplegger willen voeren met een toegestane maximummassa van meer dan 750 kg, zijn verplicht het rijbewijs E bij C te halen. Voor beroepsmatig gebruik moeten zij bovendien de vakbekwaamheid hebben. Bij het examen E bij C komen alle facetten van het chauffeursvak aan bod. In allerlei situaties moet jij jouw vakbekwaamheid tonen. Het begint met een uitgebreide controle van de papieren en het aan te koppelen voertuig. Dan koppel je de combinatie aan en leg je een examenparcours af, waarin jouw rijgedrag en verkeersinzicht worden beoordeeld. Dit gebeurt op verschillende wegen, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Tijdens de rit voer je ook bijzondere manoeuvres uit op industrieterreinen en bij laadperrons. De opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen CE uitgevoerd door het CCV.

Code 95: n.v.t.
SOOB: Ja

Volg ook deze opleiding en schrijf je vandaag nog in!

Kosten

€ 0.00 p.p. (excl. BTW)


Deel deze opleiding


Kom in de stemming!


Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Ruud Bokhoven
Logistic Force Opleidingen

"De opleiding van de academie van Logistic Force is voor mij de opstap naar mijn nieuwe functie geweest!"

Ray

Kosten € 0.00 p.p. (excl. BTW)

Deze prijs is exclusief eventuele examenkosten, trainingsmaterialen en BTW.

Soob subsidie:

SOOB van toepassing teruggave van € 0 mogelijk.

Tijd:

-daags (20 uur waarvan code 95)


Cursus data

Totaalpakket Rijopleiding CE

  • Geen cursus data gevonden.

Bekijk agenda »