Ga jij als chauffeur hijswerkzaamheden verrichten met een autolaadkraan boven de 10 ton/meter? Dan is het TCVT-certificaat verplicht. Met de opleiding 'Machinist Autolaadkraan met Hijsfunctie' van Logistic Force Opleidingen is jouw kennis volledig up-to-date!

< Terug naar het opleidingen overzicht

Beschrijving

De autolaadkraan is een van de belangrijkste hulpmiddelen voor de chauffeur om zijn lading (lasten) te kunnen laden,lossen en te hijsen.

Voor wie

Beginnende en gevorderde autolaadkraanbedieners, die in bezit zijn van een geldig rijbewijs C en die hijswerkzaamheden gaan verrichten met een autolaadkraan boven de 10 ton/meter. De chauffeur/ machinist moet dan in bezit zijn van een geldig. TCVT certificaat W4-04 machinist autolaadkraan met hijsfunctie.

Resultaat

De cursist behaald het TCVT certificaat W4-04 machinist autolaadkraan met hijsfunctie.

Inhoud

Wettelijke eisen (Arbowet) en veiligheidsrichtlijnen hijsgereedschappen, Controle en onderhoud materiaal, Hijsen met verschillende lasten / aanslaan van lasten, Opstelling / stabiliteit, Maken van een hijsplan, Risico’s bij werken met een autolaadkraan, Invouwen en rijklaar maken Na afloop wordt een theorie- en praktijkexamen afgelegd. Bij goed gevolg krijgen de deelnemers het TCVT certificaat W4-04 machinist autolaadkraan met hijsfunctie. Het certificaat is 5 jaar geldig en de deelnemer moet in deze 5 jaar 2 nascholingsdagen volgen om het certificaat te kunnen verlengen.

Code 95: 21 uur
SOOB: €1.000,-

Volg ook deze opleiding en schrijf je vandaag nog in!

Kosten

€ 1780.00 p.p. (excl. BTW)


Deel deze opleiding


Kom in de stemming!


Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Erik Heye
Erik Heye
Logistic Force Opleidingen

"Dank voor de topdocent! Ik heb een leerzame en leuke dag gehad"

Vincent

Kosten € 1780.00 p.p. (excl. BTW)

Deze prijs is exclusief BTW, CCV registratiekosten á €25,- p.p.p.d. en indien SOOB van toepassing is €35,- toeslag voor leermiddelen en examen (indien een examen vereist is).

Soob subsidie:

SOOB van toepassing teruggave van € 1000 mogelijk.

Tijd:

6-daags (28 uur waarvan 21 code 95)


Cursus data

TCVT W4-04 Machinist Autolaadkraan met Hijsfunctie

  • Geen cursus data gevonden.

Bekijk agenda »